Friday, 12 July 2013

Welcome to Aleesyalicious! Kuih Raya 2013 yang Delish Sangat-sangat!!

Mubarak Ramadan! Sempena Ramadan yang mulia ni mestilah nak wish dulu kan:) Seronok dapat jumpa dengan bulan Ramadan yang mulia ni semula.. Bukan setakat puasa tak terhingga pahalanya, amalan lain pun digandakan pahala jugak! Hehe excited plak citer pasal Ramadan.. Of course la nak promote my cookies for Ramadan kan.. mari mari tengok..
Ni Kuih Red Velvet! Very the popular this year. Sedap sesangat. My daughter kidnap bawak lari tak tahan sedap sangat huhu. Sebalang RM28 (50 biji).
Pastu ada kuih semperit cina yang yum yum priced at RM24. Juga dikenali sebagai kuih bunga cina or bunga Dahlia. Kiranya kuih old skool la ni. The evergreen Almond London, Arabian Night dan Rainbow semperit yang memang eye candy lah! Semua ni pada harga RM25 sebalang. Sape nak beli semua kuih-kuih yang yumss ni bole contact I okeh! Nanti I citer lagi dengan panjang lebar kesedapan kuih-kuih ni sumer sampai korang meleleh air liur hehe.. Stay tuned!

No comments:

Post a Comment